Η Williams δίνει το μονοθέσιο του Sargeant στον Albon για το υπόλοιπο GP της Αυστραλίας

Σχετικά άρθρα

Ο Alex Albon είχε μια έξοδο στο πρωινό FP1 για το Αυστραλιανό GP, όταν ο οδηγός της Williams χρησιμοποίησε αρκετά το κερμπ βγαίνοντας από τη στροφή 7 και δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον έλεγχο του μονοθέσιου της βρετανικής ομάδας, με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο στην άλλη πλευρά της πίστας.

Ευτυχώς, ο Albon δεν τραυματίστηκε, αλλά το μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας υπέστη ζημιές, και έτσι βγήκε η κόκκινη σημαία για αρκετά λεπτά, ώστε να καθαριστεί η πίστα από τα θραύσματα.

Η ομάδα από το Grove της Αγγλίας δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να επιδιορθώσει το μονοθέσιο του οδηγού της, και έτσι ο Albon δεν πήρε μέρος στο FP2, παρά μόνο ο Logan Sargeant.

To χειρότερο είναι ότι η βρετανική ομάδα δεν έχει φέρει μαζί της στην Αυστραλία ένα σασί ως ανταλλακτικό, και με αυτό του Albon να έχει υποστεί ζημιά, η Williams πήρε μια δύσκολη απόφαση.

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Grove αποφάσισε να αφήσει τον Albon να χρησιμοποιήσει το μονοθέσιο του Sargeant, κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός δεν θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνης.

Ο επικεφαλής της ομάδας, James Vowles, δήλωσε σχετικά:

Παρότι ο Logan δεν θα έπρεπε να υποφέρει από λάθος που δεν έκανε, κάθε αγώνας μετράει όταν οι ομάδες του midfield είναι πιο κοντά από ποτέ, έτσι πήραμε την απόφαση με βάση τις καλύτερες δυνατότητές μας να κερδίσουμε βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε επιπόλαια και δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τον Logan για τη αποδοχή του, που δείχνει την αφοσίωσή του στην ομάδα. Είναι ένας πραγματικός ομαδικός παίκτης. Αυτό θα αποδειχθεί ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για την Williams, και αυτή η κατάσταση δεν είναι από αυτές που θα ξαναβάλουμε τον εαυτό μας να αντιμετωπίσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...