H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει διαθέσιμα τα μοντέλα της Galaxy σε διάφορες αγορές του κόσμου.

Παράλληλα, η Geely ξεκίνησε το teasing του Galaxy E5, το οποίο θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου τον επόμενο μήνα. Αυτό είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο SUV, και είναι το τέταρτο μοντέλο της εταιρίας.

Είναι το πρώτο μοντέλο της νεοσύστατης εταιρίας που θα προσφέρεται τόσο ως αριστεροτίμονο, όσο και ως δεξιοτίμονο, με την Galaxy να έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 7 μοντέλα μέχρι το 2025.

Πριν το E5, προηγήθηκε το L7, ένα plug-in υβριδικό SUV που λανσαρίστηκε στη Κίνα το δεύτερο τρίμηνο του 2023, ενώ το τρίτο τρίμηνο παρουσιάστηκε το σεντάν L8. Το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους κυκλοφόρησε το E8.

Η Geely αναφέρει ότι τα μοντέλα της που ξεκινούν με το γράμμα “E” αντιπροσωπεύουν τα αμιγώς ηλεκτρικά της, ενώ αυτά που ξεκινούν με “L” είναι plug-in υβριδικά. Επιπλέον, οι ζυγοί αριθμοί αντιπροσωπεύουν τα sedan μοντέλα, με τους περιττούς αριθμούς να προορίζονται για τα SUV.

Σύμφωνα με την Geely, τα αυτοκίνητα της Galaxy θα επωφεληθούν από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της, όπως το σύστημα ασφαλείας μπαταρίας Aegis που προστατεύει το πακέτο των μπαταριών κατά τις άμεσες κρούσεις και προλαμβάνει τις θερμικές διαρροές. Τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Galaxy N-Operating System που μπορεί να είναι έτοιμο για λειτουργία σε μόλις 0,5 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...