Tesla: Στις 8 Αυγούστου το robotaxi της. Δημοσίευμα θέλει να ακυρώνει το Model 2 αλλά ο Musk το αρνείται

Σχετικά άρθρα

Το Reuters με αποκλειστικό του δημοσίευμα ισχυρίζεται πως έχει στη κατοχή του εσωτερικά έγγραφα της Tesla τα οποία αναφέρουν πως η εταιρία ακύρωσε το φθηνό μοντέλο της, κόστους 25.000 δολαρίων.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο κυριότερος λόγος της ακύρωσης του project είναι ο υψηλός κινέζικος ανταγωνισμός, αλλά ο Elon Musk με tweet του αρνείται την ακύρωση του project, γράφοντας πως το Reuters λέει για ακόμη μια φορά ψέματα.

To Reuters επικαλείται πολλαπλές πηγές και μηνύματα που αναφέρουν εσωτερικές συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου.

Ένα υποτιθέμενο μήνυμα με ημερομηνία 1 Μαρτίου συμβούλεψε το προσωπικό μηχανικών να μην ενημερώσει τους προμηθευτές για την ακύρωση του project, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της εταιρείας θα στραφούν από το Model 2 στην ανάπτυξη του ρομποταξί, το οποίο όπως ανακοίνωσε ο Musk, θα παρουσιαστεί στις 8 Αυγούστου. Το ρομποταξί θα μπορεί να κινηθεί πλήρως αυτόνομα μέσω της λειτουργίας FSD.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...