Ο Max Verstappen απάντησε στις δηλώσεις του Juan Pablo Montoya, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ολλανδός πρωταθλητής θα έπρεπε να τιμωρείται με βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια, φτάνοντας μέχρι και τον αποκλεισμό του από αγώνες.
Οι δηλώσεις του Montoya ήρθαν μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι αλλαγές στους κανονισμούς της νέας εποχής της Formula 1. Στα πρώτα στάδια της σεζόν, ο Verstappen είχε χαρακτηρίσει τα νέα μονοθέσια ως “Formula E με στεροειδή”, ενώ αρκετοί άλλοι είχαν παρομοιάσει τους αγώνες με Mario Kart.
Ο Verstappen κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κολομβιανού και από το Μόντρεαλ δήλωσε:
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του. Επίσης, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα κάποιος που λέει τόσες ανοησίες. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιοι τύποι πληρώνονται από τη διοίκηση της Formula 1, μιας και μερικές φορές εργάζεται γι’ αυτούς.
Σίγουρα δεν θέλεις κάποιον τέτοιον στο paddock που να λέει τόσες ανοησίες. Νομίζω ότι είναι μια περίπτωση του: “Λέω κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους, άρα είμαι σημαντικός”. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, δικό του πρόβλημα. Ζω τη ζωή μου και δεν θα αφήσω κάτι τέτοιο να με επηρεάσει.
