Spy Photos: Smart ForTwo+2

Σχετικά άρθρα

Μετά το υπό κλίμακα μοντέλο της νέας A-Class, ακόμη ένα υπό κλίμακα πρωτότυπο, πιάστηκε από φωτογράφους. Και αυτό είναι σε κλίμακα 1:4 και δείχνει το νέο Smart ForTwo+2.

H Smart φαίνεται ότι ετοιμάζει μια μεγάλη έκδοση του ForTwo η οποία θα είναι διαθέσιμη  στη νέα γενιά του Smart η οποία θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο. Από το πήλινο μοντέλο βλέπουμε ότι το νέο Smart θα διαθέτει μια εντελώς νέα μάσκα, στενότερα φωτιστικά σώματα και “χαμογελαστό” προφυλακτήρα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα τετραθέσιο μοντέλο, το οποίο διαθέτει 4 πόρτες με τις πίσω να ανοίγουν ανάποδα. Το αν το μοντέλο παραγωγής θα διαθέτει τις ίδιες πόρτες είναι κάτι που είναι πολύ νωρίς να πούμε από τώρα.

Είναι σίγουρο πάντως, ότι το νέο Smart θα έχει αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, με τον κινητήρα να παραμένει στο πίσω μέρος, με την κίνηση να μεταφέρεται όπως πάντα, στον πίσω άξονα.

Μετά την συμφωνία που έχει κάνει η μητρική Daimler με την Renault-Nissan ίσως οδηγήσει τους υπεύθυνους της Smart να τοποθετήσουν ένα νέο κιβώτιο το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από τον Γαλλό-Ιαπωνικό όμιλο.

Περισσότερες λεπτομέρειες, θα γίνονται γνωστές όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο, όπου το νέο Smart θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

[Πηγή: Auto Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Smart Concept #5

Στην έκθεση του Πεκίνου, η Smart παρουσίασε το Concept #5, ένα μεγάλο πρωτότυπο SUV που εστιάζει σε εκτός δρόμου χρήση, έχοντας μεταξύ άλλων εκτός...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...