Ferrari FF Maximus by DMC με 888 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ο Γερμανικός οίκος DMC έγινε ο πρώτος που βελτιώνει την Ferrari FF. Το κιτ το ονόμασε Maximus και η FF διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα με επιπλέον εισαγωγές αέρα, μπροστά spoiler, πλαϊνές εισαγωγές αέρα μπροστά από τους πίσω τροχούς, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Το bodykit ζυγίζει κατά 70 κιλά λιγότερα χάρη στη χρήση carbon. Πατά πάνω σε ζάντες 21″ μπροστά και 22″ με ελαστικά Pirelli Pzero, ενώ έχουν τοποθετηθεί και χαμηλότερα ελατήρια στον μπροστά άξονα.

Μηχανικά ο 6.0-λίτρων V12 κινητήρας χάρη στη νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με τελικά 90mm, στη νέα πολλαπλή εισαγωγής, στα μεγαλύτερα μπεκ, στη νέα εισαγωγή αέρα, στο μεγαλύτερο intercooler και στην επαναπρογραμματισμένη ECU, αποδίδει 888 άλογα με 862 Nm ροπής, 222 άλογα και 179 Nm ροπής περισσότερα από όσα βγάζει η FF από το εργοστάσιο.

Τα 0-100 χλμ/ώρα πλέον τα κάνει σε 3.2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9.1 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα.

[Πηγή: DMC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...
Autoblog.gr