Πωλείται μια FAB Design SLS Gullstream

Σχετικά άρθρα

Αφού ένα ολόκληρο καλοκαίρι μας ζάλισε να κάνει βόλτες στο Λονδίνο, ο ιδιοκτήτης της λευκής FAB Design SLS Gullstream, αποφάσισε να την πουλήσει. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Dubai και έχει διανύσει μόλις 3.500 χλμ αλλά για να μάθουμε την τιμή θα πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Να θυμίσω ότι η FAB Design SLS Gullstream, είναι η βελτιωμένη πρόταση της SLS με τους Σουηδούς της FAB Design να έχουνε τοποθετήσει επιθετικό bodykit με νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler, διαχύτη, εισαγωγή αέρα στην οροφή και LED φώτα ημέρας. Πατά πάνω σε ζάντες 3 κομματιών 20″ και 22″ με την ανάρτηση να προέρχεται από την αγωνιστική SLS GT3και να είναι της Koni.

Μηχανικά ο V8 6.3 λίτρων κινητήρα της AMG, χάρη στη νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με σύστημα βαλβίδων και στην επαναπρογραμματισμένη ECU αποδίδει 615 άλογα με 690 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.6 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 11 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Autotraderuae]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...

Ferrari: Επιμένει στον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα

Η Ferrari δεν έχει στο μυαλό της να τοποθετήσει turbo στον V12 κινητήρας της και αυτός θα εξακολουθεί να είναι ατμοσφαιρικός. Το 12Cilindri που...