Ακόμη μια Ferrari FF έγινε φλαμπέ

,
127
1258

Η Ferrari FF είναι ακριβή στην Ευρώπη (370.000 ευρώ) αλλά στην Κίνα είναι ακόμη ακριβότερη, αφού με τους φόρους κτλ, κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 630.000 ευρώ. Λοιπόν, κάπως είναι να παίρνουν φωτιά 630.000 ευρώ. Το περιστατικό συνέβη στην Σαγκάη της Κίνας το Σάββατο όταν εντελώς ξαφνικά, ενώ η Ferrari ήταν κολλημένη στην κίνηση, πήρε φωτιά. Η πυροσβεστική έφτασε σχετικά αργά και η FF σχεδόν καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

Η συγκεκριμένη έγινε η τρίτη FF που μαθαίνουμε ότι έχει καεί. Αφού η πρώτη πήρε φωτιά στην Ολλανδία και η δεύτερη στη Γερμανία. Μακάρι να μην έχουνε ξανά σήριαλ με καμένες FF, όπως είχε γίνει με τις 458.

[Πηγή: The Wenzhou City News]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.