H Volkswagen ετοιμάζει μικρό SUV

Σχετικά άρθρα

Ο Ulrich Hackenberg είναι πολύ ομιλητικός στο Παρίσι και αφού επιβεβαίωσε ότι τα Blue Sport και Bulli δεν θα περάσουν στη παραγωγή -τουλάχιστον όχι σύντομα-, και ότι ετοιμάζονται τα XL1, up! GT και e-up!, τώρα δήλωσε ότι η Volkswagen εργάζεται πάνω σε ένα μικρό SUV, το οποίο θα τεθεί απέναντι από τα Nissan Juke και MINI Countryman.

Ο Γερμανός πιστεύει ότι η Volkswagen πρέπει να έχει στην αγορά ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Θα κατασκευαστεί και αυτό πάνω στην πλατφόρμα MQB και θα βγει στην αγορά το 2014. Μηχανικά θα φορά δύο νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που πρωτοφόρεσαν τα νέα A3 και Golf.

Τέλος ο Hackenberg δήλωσε ότι το Polo Coupe και αυτό δεν θα βγει στην αγορά στο άμεσο μέλλον, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η ζήτηση στην αγορά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

[Πηγή: Volkswagen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η VW θα πληρώσει αποζημιώσεις 50 εκατ. ευρώ σε 60.000 Ιταλούς λόγω του Dieselgate

Η Volkswagen ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με 60.000 Ιταλούς που τα αυτοκίνητά τους επηρεάζονται από το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών ρύπων, πληρώνοντας 50 εκατ. ευρώ. Ο...

Η Volkswagen teasάρει νέα έκδοση του Golf GTI

Την 31η Μαΐου, κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα του Nurburgring, η Volkswagen θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του Golf GTI, καθώς φέτος γιορτάζει...