Από €22.720 το Kia Pro_Cee’d GT

Σχετικά άρθρα

pro_ceed GT (2)

Μαζί με το τρίπορτο Kia Pro_Cee’d GT ξεκίνησαν και οι πωλήσεις του Pro_Cee’d GT. Στην Ελλάδα αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο η τρίπορτη έκδοση (Pro_Cee’d GT) με αρχική τιμή τις 25.550 ευρώ. Ωστόσο λόγω προσφοράς της Ελληνικής αντιπροσωπείας 1.400 ευρώ και του οφέλους του μέτρου της απόσυρσης, η αρχική του τιμή του αυτοκινήτου πέφτει στις 22.720 ευρώ, χαμηλότερη σε σχέση με αυτή της Αγγλίας.

Μηχανικά, κάτω από το καπό, βρίσκεται ο νέος 1.600αρης GDI twin-scroll turbo βενζινοκινητήρας ο οποίος αποδίδει 204 άλογα με 265 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7,7 δευτερόλεπτα, τα 60-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,4 δευτερόλεπτα, τα 80-120 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα με 5η ταχύτητα και 8,8 δευτερόλεπτα με 6η ταχύτητα. Έχει μέση κατανάλωση 7,4 λίτρα/100 χλμ και εκπέμπει 171 γρ/χλμ CO2.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με άκρως επιθετικό και όμορφο bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, όπου διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες και LED προβολείς. Η κυψελοειδής γρίλια διαθέτει το λογότυπο GT και στο πλάι έχουν τοποθετηθεί ποδιές. Στο πίσω μέρος διακρίνεται η αεροτομή καθώς ο νέος προφυλακτήρας με διπλές απολήξεις, ενώ η οροφή του είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

img_1995

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις χαμηλότερες και σκληρότερες αναρτήσεις και τις ζάντες 18″. Τα φρένα του αποτελούνται από κόκκινες δαγκάνες με αεριζόμενους δίσκους μπροστά διαστάσεων 300×28 mm και απλούς δίσκους πίσω διαστάσεων 262×10 mm. Στο εσωτερικό υπάρχουν Recaro σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ και νέα διακοσμητικά.

Στον βασικό του εξοπλισμό συναντάμε μεταξύ άλλων ABS και EBD, ESP, HAC, αερόσακο οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς και οροφής, ρυθμιζόμενες ζώνες ασφαλείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι το οποίο είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και τηλεσκοπικά, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αναδιπλούμενο έξυπνο κλειδί, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, υπολογιστή ταξιδίου, cruise control, ένδειξη επιλογής ιδανικής ταχύτητας, σταχτοδοχείο και αναπτήρα, φως ανάγνωσης χάρτη, θήκη γυαλιών, σταθεροποιητή ταχύτητας και περιοριστή ταχύτητας, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, σπορ δερμάτινα bucket καθίσματα της Recaro με ρυθμιζόμενα μπροστά προσκέφαλα, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα 40/60, κεντρικό υποβραχιόνιο, καθρέπτες και λαβές στο χρώμα του αυτοκινήτου, ζάντες αλουμινίου 18″, ρεζέρβα ανάγκης, φώτα ημέρας LED, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο άναμμα φώτων, radio-cd με MP3, AUX & USB και με χειριστήρια ελέγχου του στο τιμόνι.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Το Kia pro_cee’d GT των 204 ίππων διατίθεται στην Ελληνική αγορά

– Υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6-litre που αποδίδει 204 ps και 265 Nm
– Σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Ευρώπη
– Τιμή με απόσυρση 22.720 €
– Εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση 7 ετών

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2013 – Το νέο pro_cee’d GT έφτασε πλέον στην Ελλάδα για να συμπληρώσει την γκάμα του νέου Cee’d. To νέο pro_cee’d είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο σχεδιασμένο στην Ευρώπη υπό την διεύθυνση του Προέδρου και Αρχισχεδιαστή, Peter Schreyer. Η έκδοση GT με την ξεχωριστή σχεδιαστική φόρμα και τις δυναμικές αναλογίες ξεχωρίζει εξωτερικά από τις υπόλοιπες 3θυρες εκδόσεις διαθέτοντας σπορ προφυλακτήρες, πλευρικά σπόιλερ, φώτα ημέρας LED με 4 φωτιστικές πηγές σε σχεδίαση που παραπέμπει σε παγοκύβο, διπλές απολήξεις εξάτμισης, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18”με ελαστικά διαστάσεων 225/40ZR18, με δαγκάνες φρένων σε έντονο κόκκινο χρώμα και διαφορετική εμπρός μάσκα με το λογότυπο “GT”.

Εσωτερικά τις εντυπώσεις κερδίζουν τα αγωνιστικού τύπου καθίσματα της Recaro με επένδυση από δέρμα και alcantara και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη. Το δερμάτινο τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων με την δερμάτινη επένδυση καθώς και τα πεντάλ και foot-rest αλουμινίου συμπληρώνουν την σπορ εικόνα. Το pro_cee’d GT διαθέτει “έξυπνο κλειδί” κεντρικού κλειδώματος με αισθητήρες προσέγγισης, πλήκτρο εκκίνησης κινητήρα “start”, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με LED φλας, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, έγχρωμη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα με κάμερα οπισθοπορείας.
Στον πίνακα των τριών οργάνων δεσπόζει το ψηφιακό ταχύμετρο που με το πάτημα του σχετικού επιλογέα στο τιμόνι πληροφορεί τον οδηγό για την στιγμιαία πίεση του turbo καθώς και την τιμή της ροπής του κινητήρα.

Ο νέος υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης με κεφαλή και μπλοκ αλουμινίου 1,6 λίτρων GDI αποδίδει 204 ίππους (στις 6.000 σαλ) και 265 Nm ροπής (γραμμικά από τις 1.750 σαλ έως τις 4.500 σαλ), κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων που επιτρέπει στο pro_cee’d GT να επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 7,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 230 km/h/. Η μικτή κατανάλωση είναι 7,4 lt/100km.
Καλύπτεται με την εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση 7 ετών της Kia-Motors.

Η τιμή του pro_cee’d GT είναι 22.720 € (με απόσυρση) και η εμπορική διάθεση στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα