Πωλείται η Mercedes CLS που είναι καλυμμένη με 1 εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski

Σχετικά άρθρα

Mercedes CLS with Swarovski crystals for sale (4)

Θυμάσαι την 21-χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια που ξόδεψε 20.000 λίρες για να ντύσει τη Mercedes CLS της με 1 εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski. Η ίδια είχε δηλώσει πως θα πουλούσε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο και τα χρήματα θα τα έδινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Ρωσίδα Daria Radionova έβαλε χθες το βράδυ το αυτοκίνητο προς πώληση σε δημοπρασία στο eBay, με το αυτοκίνητο να έχει πιάσει μέχρι αυτή τη στιγμή τις £155.100 (€197.000).

Mercedes CLS with Swarovski crystals for sale (6)

Η Radionova δηλώνει θαυμάστρια της Kim Kardashian και υποστηρίζει πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Είναι κάτοχος πολλών κοσμημάτων όπως μας λέει, καθώς και εκατοντάδων ζευγαριών παπούτσια και τσάντες επώνυμων εταιριών.

Mercedes CLS with Swarovski crystals for sale (10)

Η αγγελία θα μείνει αναρτημένη μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, με την Ρωσίδα να δηλώνει πως το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και αναφέρει πως το 10% της τελικής τιμής πώλησης θα διατεθούν στο Manchester & Cheshire Dogs’ Home, ένα κέντρο προστασίας σκύλων όπου την περασμένη Πέμπτη μέρος του τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας ζημιές.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

77χρονος που οδηγούσε μια Corvette καρφώθηκε κάτω από καρότσα φορτηγού

Ο 77χρονος οδηγός μιας Chevrolet Corvette 8ης γενιάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε κάτω από το πίσω μέρος μιας καρότσας. https://youtu.be/ydJIMVElOqk Το περιστατικό...

Διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία

Συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και σε διαδηλωτές σημειώθηκαν σήμερα στη Γερμανία, καθώς πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ενάντια στην επέκταση του εργοστασίου της Tesla στο Γκρουνχάιντε, κοντά...