Hamilton: Δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι

Σχετικά άρθρα

Hamilton

Ο Lewis Hamilton έχασε τον σημερινό αγώνα, μετά την λανθασμένη απόφαση της ομάδας του να τον βάλει στα pit, λίγους γύρους πριν το τέλος του GP του Μονακό και ενώ το αυτοκίνητο ασφαλείας ήταν στη πίστα. Ο Toto Wolff ζήτησε συγνώμη από τον Βρετανό, λέγοντας:

Κάναμε λάθος υπολογισμό. Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω απ’ το να ζητήσουμε συγνώμη.

Το λάθος, όμως, φαίνεται πως έγινε και λόγω παρεξήγησης στην ενδοεπικοινωνία ανάμεσα στη Mercedes και τον Hamilton. O μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes AMG, Niki Lauda, αποκάλυψε πως ο Hamilton παραπονέθηκε για την κατάσταση των ελαστικών του στην ομάδα και ρώτησε αν θα έπρεπε να μπει στα pit. Μετά από συζητήσεις, οι υπεύθυνοι στρατηγικής της Mercedes πήραν την λάθος απόφαση, την οποία ο Lauda χαρακτήρισε ως “απαράδεκτη”.

Lauda-Wolff

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος δήλωσε πως δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε, αλλά νιώθει –προφανώς- απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Δεν μπορώ να εκφράσω το τι νιώθω και δεν θα το προσπαθήσω καν. Για να είμαι ειλικρινής έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν θυμάμαι… βασίζεσαι στην ομάδα. Κοίταξα στην οθόνη και μου φάνηκε πως η ομάδα ήταν έξω (σ.σ. οι μηχανικοί της Mercedes στα pit), φαινόταν σαν να είχε μπει στα pit ο Rosberg.

Νόμιζα πως οι οδηγοί από πίσω έμπαιναν στα pit, οπότε όταν η ομάδα μου ζήτησε να μείνω έξω (στη πίστα), τους είπα πως τα ελαστικά έχαναν θερμοκρασία και υπέθεσα πως οι οδηγοί πίσω μου θα είχαν την μαλακή γόμα ενώ εγώ τη σκληρή. Έπειτα μου είπαν να μπω για pit stop. Μπαίνοντας ήμουν σίγουρος πως οι υπόλοιποι έχουν κάνει το ίδιο…

Σύμφωνα με τη Mercedes, η ομάδα έκανε λάθος στον υπολογισμό κατά 3.5 δευτερόλεπτα, οπότε και ο Lewis Hamilton έχασε μια εύκολη νίκη βγαίνοντας στη τρίτη θέση, πίσω από τους Nico Rosberg και Sebastian Vettel. O Βρετανός είπε, μάλιστα, πως αν ήθελε θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τον έτερο οδηγό της ομάδας.

Είχα τόσο καλό ρυθμό αγώνα που δεν χρειαζόταν να πιέσω και τόσο. Μπορούσα να διπλασιάσω την απόστασή μου (από τον δεύτερο). Είμαι ευγνώμων για τον ρυθμό μου και θα επιστρέψω για να παλέψω κάποια άλλη μέρα. Για την ώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...