Αυτό είναι το νέο Citroën C3

Σχετικά άρθρα

JRiNxd0

Μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου γαλλικού supermini, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, το οποίο αλλάζει ριζικά σχεδίαση, και αντλεί στοιχεία από τα επιτυχημένα C4 Cactus και C4 Picasso.

Η τρίτη γενιά του C3 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, με την εμπορική του πορεία να ξεκινά στην Ευρώπη πριν το τέλος του έτους.

c3

Θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της τωρινής γενιάς του Peugeot 208, έχοντας παρόμοιες διαστάσεις με το μοντέλο που βρίσκεται σήμερα στην αγορά, αλλά θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους. Στο εσωτερικό θα διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και στο κέντρο της κονσόλας θα φιλοξενεί την 7″ οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

2017-citroen-c3-10

Κάτω από το καπό του θα προσφέρεται με turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τριών και τεσσάρων κυλίνδρων, που θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα συναντάμε τον 1.6 BlueHDi με 75, 99 και 120 άλογα, όπως και τον 1.200αρη βενζίνης απόδοσης 82 και 110 ίππων.

Πηγήimgur

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Citroen παρουσιάζει το νέο Berlingo, αποκλειστικά ηλεκτρικό

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του C3, η Citroen παρουσιάζει τώρα την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Berlingo, η οποία στην Ευρώπη...

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...
Autoblog.gr