Ο Deadmau5 ανάμεσα στους τυχερούς ιδιοκτήτες του Ford GT

Σχετικά άρθρα

ford-gt-060-2

Όπως ήδη γνωρίζεις, η Ford μετά την παρουσίαση του GT δέχτηκε περισσότερες από 6.506 σωστές αιτήσεις για τα 500 GT που θα περάσει στην παραγωγή. Πρόσφατα διάβασες τα e-mails που στάλθηκαν σε τυχερούς ιδιοκτήτες που θα το αποκτήσουν αλλά και στους υπολοίπους που δεν τα κατάφεραν.

Ανάμεσα στους 500 τυχερούς είναι και ο γνωστός Καναδός DJ Deadmau5 ή Joel Zimmerman όπως είναι το κανονικό του όνομα. Ο ίδιος διαθέτει στο γκαράζ του αρκετές Ferrari, Lamborghini και McLaren και όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter, πλέον θα είναι κάτοχος και του Ford GT.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος και δηλώνει πως αυτό είναι το καλύτερο e-mail που έχει λάβει ποτέ. Ο 35 χρόνος Καναδός θα πρέπει να αποχωριστεί $450.000 από τον τραπεζικό του λογαριασμό, μιας και αυτή φημολογείται πως είναι η τιμή του Ford GT στις ΗΠΑ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ετοιμοπαράδοτο το Ford Transit Custom με μίσθωμα από 352 ευρώ

Με ολοκαίνουργια εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, κορυφαίες λύσεις για τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές στόλων για ακόμα πιο υψηλές μεταφορικές δυνατότητες που φτάνουν έως...

Το Ford Puma με μηνιαίο μίσθωμα 199 ευρώ

Το Ford Puma εξακολουθεί να αποτελεί στη χώρα μας την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των συμπαγών crossover οχημάτων και ταυτόχρονα την ιδανική πρόταση για...