Ντοκιμαντέρ για το νέο Ford GT

Σχετικά άρθρα

ford gt

Όταν η Ford σχεδίασε το ολοκαίνουριο Ford GT, επιδίωξή της ήταν η απόλυτη ισορροπία της άνεσης της καθημερινής οδήγησης και τις απαιτήσεις ενός supercar που διαγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ημέρες μετά τη παρουσίασή του, η Μπλε Οβάλ εταιρία το δημιούργησε κάτω από άκρα μυστικότητα στο υπόγειο του Product Development Center, γνωστό και ως PDC, ένα τεράστιο κτήριο στα κεντρικά της Ford στο Dearborn. Στην συγκεκριμένη αίθουσα είχαν πρόσβαση ελάχιστα άτομα, τα οποία όλα είχαν υπογράψει συμφωνητικά να μην διαρρεύσουν τίποτα και σε κανέναν -από άλλους υπαλλήλους της Ford, φυσικά και στον Τύπο. Στο video αυτό θα δούμε το πως οι άνθρωποι της Ford εργάζονται στο συγκεκριμένο στούντιο.

Η Μπλε Οβάλ εταιρία έχει ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το GT, δίνοντας μάλιστα και τον configurator του, με την εταιρία να επιλέγει τους αγοραστές του νέου GT που κινείται χάρη σε έναν twin-turbo V6, με χωρητικότητα 3.5 λίτρων που αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα. Αυτός, συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το αμάξωμα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, τα υποπλαίσια εμπρός και πίσω είναι αλουμινένια, η ανάρτηση είναι τύπου pushrod, τα φρένα carbon-ceramic, τα τζάμια είναι Gorilla Glass και το εσωτερικό, “πολεμικό”. Η τιμή του; Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά αυτή θα υπερβαίνει τα $400.000.

Όπως λέει ο Bill Ford, ο πρόεδρος της εταιρίας, το πρώτο Ford GT που θα κατασκευαστεί θα είναι γι’αυτόν και δεν θα το κλείσει σε κάποιο γκαράζ ή σε κάποιο μουσείο, αλλά θα το οδηγεί όσο περισσότερο μπορεί.

https://www.youtube.com/watch?v=-fQYuBZ-2ug

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...