Citroen GT Concept. 63 High Res φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

Τα concept άλλοτε είναι παράξενα και άλλοτε φουτουριστικά. Το GT Concept της Citroen όμως είναι πραγματικά απίθανο αφού εξελίχθηκε από κοινού με τους δημιουργούς του παιχνιδιού Gran Turismo για το Playstation.

Το παράδοξο όμως είναι πως ο σκοπός της ύπαρξής του είναι να συμπεριληφθεί στη λίστα των αυτοκινήτων που θα είναι διαθέσιμα στην πολυαναμενόμενη πέμπτη συνέχεια του πασίγνωστου βιντεοπαιχνιδιού της Sony. Όσοι έχετε το GT5 Proloque ήδη μπορείτε να το κάνετε download αν έχετε credits και να το οδηγήσετε.

Εκτός όμως από το GT Concept που θα κάνει την εμφάνισή του μόνο στις οθόνες των τηλεοράσεών μας, η Citroen παρουσίασε και μία έκδοση για τον πραγματικό κόσμο η οποία ονομάζεται GTbyCITROEN Concept.
Το εντυπωσιακό σε σχεδιασμό αμάξωμα του αυτοκινήτου έχει μήκος 4960mm και πλάτος 2080mm. Οι θηριώδεις τροχοί 21 ιντσών μαγνητίζουν το βλέμμα, ενώ την παράσταση κλέβουν οι κατακόρυφα ανοιγόμενες θύρες. Tres Bien Citroen.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...