McLaren SLR 722 GT και Bruno Senna σε βίντεο

Σχετικά άρθρα

Το τέλος της συνεργασίας Mercedes και McLaren έχει ήδη ανακοινωθεί και το κύκνειο άσμα της ήταν η SLR Roadster 722 S. Πριν από αυτή την τρομερή έκδοση όμως η κοινοπραξία είχε προλάβει να δημιουργήσει την Mercedes McLaren SLR 722 GT, η οποία είναι ουσιαστικά η αγωνιστική έκδοση της SLR 722 για το Mercedes SLR Club Trophy….

Κάνοντας λοιπόν κλικ στο παρακάτω video έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον ανιψιό του θρυλικού Ayrton Senna, Bruno Senna, να οδηγεί μια SLR 722 GT εξελιγμένη από την RML Group.

Η SLR 722 GT είναι βελτιωμένη σε αρκετά σημεία σε σχέση με την έκδοση παραγωγής. Εξοπλίζεται με νέο φίλτρο αέρα και εξάτμιση, ενώ έχει υποστεί μετατροπές στην ανάρτηση, τα φρένα, την αεροδυναμική και το εσωτερικό της – συνολικά 400 εξαρτήματά της έχουν αντικατασταθεί ή ανασχεδιαστεί. Εκτός αυτών, ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,5 λίτρων της AMG ανεβάζει πλέον την πίεση υπερπλήρωσής του στα 1,75 bar, πράγμα που βοηθά την ιπποδύναμη να φτάσει τα 671 άλογα και την ροπή στα 84,6 kgm.

Τρομερά νούμερα από ένα τρομερό αυτοκίνητο, που κοστίζει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Προσγειωθήκατε τώρα;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...