Ferrari 599XX live photos

Σχετικά άρθρα

ferrari-599xx-first-live-photos-13

Αν και ακόμη δεν έχουν ανοίξει οι πύλες της έκθεσης της Γενεύης, πολλοί είναι αυτοί που τρύπωσαν μέσα στο “PalExpo center” και φωτογραφίζουν τα εκθέματα. Έτσι τόσο το Asphalte.ch όσο και το autogespot.com έχουν βρεθεί και εκεί και αποθανατίζουν τα αυτοκίνητα μία ημέρα πριν, σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Ανάμεσα στα εκθέματα βρίσκεται και η μυστηριώδης Ferrari 599XX. Πρόκειται για την ποιο extreme έκδοση που έχει βγει ποτέ από το εργοστάσιο του Maranelo αφού προορίζεται αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας.Βασισμένη στην 599 GTB Fiorano, η 599XX εξοπλίζεται με όλη την τεχνολογία της Formula 1.

Με το δελτίο τύπου να μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε, περιμέναμε κάτι αντίστοιχο με την Enzo FXX. Έτσι το αυτοκίνητο θα μπορούν να το αγοράσουν μόνο οι χρόνιοι και πιστοί πελάτες της Scuderia ενώ επίσημες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά θα έχουμε αύριο. Ως τότε μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Photos Copyright: Asphalte.ch | autogespot.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...