BMW Σειράς-3 Coupe και Convertible Facelifts

Σχετικά άρθρα

Παρόλο που δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν οι Coupe και Convertible της νέας Σειράς 3, η BMW παρουσίασε σήμερα τις facelifts εκδόσεις τους. Σχεδιασμένες ώστε να είναι διαχρονικές και κομψές οι ανανεωμένες εκδόσεις διαθέτουν νέα LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, μεγαλύτερη μάσκα, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέους καθρέπτες καθώς και νέο καπό με εντονότερα “νεύρα”. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στην τοποθέτηση αντηλιακής τεχνολογίας που μειώνει την έκλυση θερμότητας στο εσωτερικό έως και 20 βαθμούς Κελσίου στα σκούρα χρώματα  ενώ στα ανοικτά μέχρι 15 βαθμούς ενώ υπάρχουν διαθέσιμες νέες ξύλινες αποχρώσεις, περιμετρικός φωτισμός και αλουμινένιες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Σε ότι αφορά στον τομέα των κινητήρων, η BMW αντικατέστησε τον 3.0 λίτρων bi-turbo κινητήρα με έναν νέο turbo 3.0 λίτρων (Ν55) απόδοσης 306 ίππων με 40 κιλά ροπή επιτρέποντας στην 335i Coupe να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5.5 δευτερ. η 335i Convertible σε 5.8 δευτ. με την τελική ταχύτητα και των δύο να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Διαθέσιμος στην έκδοση 328i θα υπάρχει ένας 3.0λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας 230 ίππων με 37 κιλά ροπή. Θα υπάρχουν διαθέσιμα 2 κιβώτια, ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο “Steptronic” με paddles στο τιμόνι. Τα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Γενεύης και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από το προσεχή καλοκαίρι. Photo gallery και δελτίο τύπου στην συνέχεια.

[Πηγή: BMW]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...