Παρουσιάστηκε η Ferrari 599 GTO

Σχετικά άρθρα

H επετειακή Ferrari 599 GTO έκανε χθες το επίσημο ντεμπούτο της στην Ιταλία της αφού παρουσιάστηκε σε μια ειδική τελετή το παλάτι Ducal που βρίσκεται στη στρατιωτική ακαδημία στην Μοντένα της Ιταλίας. Φυσικά μίλησε ο πρόεδρος της Ferrari Luca di Montezemolo που δήλωσε: ” Έχουμε δημιουργήσει ένα υπέροχο αυτοκίνητο, το ποιο δυνατό στην ιστορία μας, ένα αυτοκίνητο που μπορεί να έχει το ιστορικό όνομα GTO, απλά επειδή το αξίζει.”

Η Ferrari 599 GTO ζυγίζει 1495 κιλά με τον V12 κινητήρα των 6.0 λίτρων να αποδίδει 670 άλογα με 62 κιλά ροπής κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.35 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα της αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα.

Μόλις 599 μονάδες θα κατασκευαστούν με την αρχική τιμή να ξεκινά από τα €319.495 με τις παραδώσεις να ξεκινούν αργότερα μέσα στον χρόνο ενώ το παγκόσμιο ντεμπούτο της θα γίνει στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί από 25 Απριλίου έως 2 Μαΐου. Video και φωτογραφίες από την εκδήλωση στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=amwbfDW61kI

httpvh://www.youtube.com/watch?v=MAdMDByYjT8

[Πηγή: Ferrari]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...