Οι Γερμανοί πιστεύουν ότι ο Schumacher έκανε λάθος που γύρισε στην F1

Σχετικά άρθρα

Σε δημοσκόπηση που έκανε η Promit για λογαριασμό του Γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων SID, το 63.3% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η επιστροφή του Schumacher ήταν ένα λάθος ενώ μόλις το 33.5% δήλωσε ότι έπραξε σωστά. Η δημοσκόπηση αυτή έγινε μετά από τις τόσες πολλές επικρίσεις που δέχτηκε ο Γερμανός για την μέτρια εικόνα που παρουσίασε στους τέσσερις πρώτους αγώνες.

“Ίσως έχει χάσει το feeling κατά την περίοδο των 3 ετών που απείχε από την ενεργό δράση, έγραψε στην στήλη του στην Γερμανική εφημερίδα De Telegraaf, ο παλιός teammate του στην Benetton Jos Verstappen.

Από την άλλη ο Bernie Ecclestone σε δηλώσεις που έκανε αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι ο Michael δεν γύρισε για να είναι “τουρίστας” αλλά για να κερδίσει. Ανέφερε ότι πρέπει να του δώσουμε χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στο νέο μονοθέσιο και στα νέα ελαστικά ώστε να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις.

Πραγματικά τόσο ντόρο μόνο ο Schumacher μπορούσε να τον κάνει. Από την άλλη ο Schumacher σε 2 από τα 4 GP ήταν άτυχος και αν πάρει μια νίκη τότε όλα αυτά τα δημοσιεύματα θα αλλάξουν για ακόμη μια φορά. Προσωπική άποψη; Την είχα γράψει όταν είχε ανακοινωθεί η επιστροφή του. Εσείς τι γνώμη έχετε;

[via: GMM | Photo Copyright: REUTERS/Jason Lee]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...