Video: Mercedes-Benz SLS AMG GT3

Σχετικά άρθρα

Ένα νέο video έδωσε στην δημοσιότητα η Mercedes – Benz για το ολοκαίνουργιο αγωνιστικό της SLS AMG GT3. Το αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με τον ίδιο V8 6.3 λίτρων κινητήρα με την έκδοση παραγωγής θα μπει στην αγωνιστική δράση τον επόμενη χρόνο και διαθέτει νέο αγωνιστικό bodykit που περιλαμβάνει νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, αεροδυναμικά βοηθήματα κατασκευασμένα από carbon, νέο καπό με εισαγωγή αέρα, νέες ζάντες, νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη και μία τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή.

Από το εσωτερικό έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε το περιττό όπως ο κλιματισμός, οι multimedia ανέσεις και το δεύτερο κάθισμα. Η κεντρική κονσόλα έχει αντικατασταθεί από μια ολοκαίνουργια κατασκευή από carbon που διαθέτει όλα τα κουμπιά ελέγχου ενώ έχει τοποθετηθεί ένα αγωνιστικό bucket κάθισμα, αγωνιστικό τιμόνι, σύστημα πυρόσβεσης, roll cage και μία LED οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.7 δευτερόλεπτα (0.2 δεύτερα γρηγορότερη από την έκδοση παραγωγής) ενώ η τελική ταχύτητα του αγγίζει τα 300 χλμ/ώρα. Το 10λεπτο video στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=9WjJJCv2re4

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...