Τη προηγούμενη Κυριακή, 27 Ιουνίου, αφού άφησα να περάσει ο μεσημεριάτικος καύσωνας και να πέσει λίγο η θερμοκρασία, κατά τις εφτάμιση το απόγευμα έσκασα μύτη στο Παγκρήτιο Στάδιο (στο Ηράκλειο Κρήτης) όπου διοργανώθηκε το 4ο Motors&Shows. Περίπου πέντε χιλιόμετρα πριν φτάσω στο στάδιο ήδη άκουγα τον ήχο από το DB Wars, το οποίο από κοντά μας κούφανε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σίγουρα αξίζει να σημειώσω ότι μπαίνοντας στο χώρο της έκθεσης εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση που υπήρχε, κάτι που διευκόλυνε σημαντικά τόσο τον κόσμο όσο και το προσωπικό.

Αρχικά έψαξα το απογευματινό drift show, από το οποίο δυστυχώς πρόλαβα παρά μόνο το τελευταίο πεντάλεπτο, το οποίο και τράβηξα σε video. Πολύ εντυπωσιακό θέαμα, με μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν υπήρχαν κερκίδες γύρω από τον χώρο. Στη συνέχεια επισκέφτηκα το εκθεσιακό τμήμα, όπου είδα αυτοκίνητα κάθε εταιρίας και κατηγορίας, με απίστευτες βελτιώσεις κάθε είδους. Εκεί την παράσταση έκλεβε το περίπτερο της Revo και της Autoexelixis ενώ στο τμήμα του DB Wars το περίπτερο της Ηχομάνια.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη αλλά (ευτυχώς ή δυστυχώς) όχι υπερβολική, πολλές γυναίκες, ακόμα και οικογένειες με παιδιά. Οι χώροι της έκθεσης ήταν άνετοι, καθώς και οι χώροι στάθμευσης αρκετοί και το κλίμα που επικρατούσε υπέροχο. Αξίζει να δεις τις φωτογραφίες και το video που τράβηξα από την έκθεση και εύχομαι κάθε χρόνο να μεγαλώνει η συγκεκριμένη έκθεση και οι άνθρωποι της να διατηρήσουν το ίδιο μεράκι για να στέφεται πάντα με την ίδια επιτυχία.

httpv://www.youtube.com/watch?v=usADa26D0rg

Guest Author:
Depy

Η Δέσποινα είναι 24 χρονών με μεγάλος πάθος για τα αυτοκίνητα και τη ζωή. Όταν δεν κάνει βόλτες με τον Έκτορα, μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις σελίδες του IbizaMania και του blog της που σίγουρα αξίζει να διαβάσεις! Μην ξεχάσεις να την ακολουθήσεις και στο Twitter.