Ο Felipe Massa ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να είναι ο 2ος οδηγός της ιταλικής ομάδας.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος παραδέχθηκε πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για τον ίδιο, αλλά ο πρόεδρος της Ferrari δήλωσε πως θέλει έναν ανταγωνιστικό Massa, ο οποίος θα μπορεί να κόβει βαθμούς από τους αντιπάλους του Alonso για να βοηθήσει τον Ισπανό να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για 3η φορά στην καριέρα του.

Ο Massa επιμένει πως το 2011 θα τρέχει με μόνο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έχει λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη θέρμανση των ελαστικών.

Σίγουρα δεν είμαι ο δεύτερος Rubens Barrichello της Ferrari.”, δήλωσε στο περιοδικό Sport Bild. “Αν γίνει αυτό, θα σταματήσω του αγώνες. Δε θα τρέχω για την δεύτερη θέση.

Ο Fernando (Alonso) είναι σίγουρα πολύ καλός οδηγός. Αλλά δεν είναι καλύτερος από τους άλλους ομόσταβλους που είχα στο παρελθόν. Δεν είμαι τόσο καλός όπως ήμουν παλιά. Είχα προβλήματα με τα ελαστικά. Για το δικό μου στυλ οδήγησης ακόμα και τα μαλακά λάστιχα, είναι πολύ σκληρά. Θεωρώ πως και άλλοι οδηγοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Δεν νομίζω πως ο Michael (Schumacher) ξέχασε να οδηγεί.

Για τους επόμενους 4 αγώνες έχει έναν στόχο: “Καλό θα είναι να είμαι πίσω από τον Fernando και μπροστά από τους αντιπάλους του. Αυτό θα είναι θετικό για τον ίδιο. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω.

[Πηγή: espnf1 | Photo Copyright: SAEED KHAN/AFP/Getty Images]