Κρατάει τα πόδια του στη Γη ο Webber

Σχετικά άρθρα

Παρά την διαφορά των 14 βαθμών που έχει από τον δεύτερο οδηγό στην βαθμολογία, ο Mark Webber δηλώνει πως το μόνο που έχει στο μυαλό του για τους επόμενους 3 αγώνες είναι οι νίκες.

Ο Αυστραλός, πρωτοπόρος της βαθμολογίας επιμένει πως δεν επαναπαύεται και πως τίποτα δεν θα είναι καλό στους επόμενους 3 αγώνες πέρα από τη νίκη και αυτό έχει στόχο να κάνει αρχής γενομένης από το Grand Prix της Κορέας.

“Όχι δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό (για το παιχνίδι με τα ποσοστά)”, είπε ο Webber συνεχίζοντας, “Δεν είναι αρκετό. Πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι σκληρά και φυσικά να πηγαίνω για τη νίκη”.

“Φυσικά αν οι αντίπαλοι μου έχουν άσχημα σαββατοκύριακα, θα είναι πιο δύσκολο γι’ αυτούς και βέβαια αυτό θα είναι καλύτερο για ‘μένα, αλλά δεν σκέφτομαι έτσι, γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Το να έχεις το προβάδισμα είναι εξαιρετικό, αλλά όλα αυτά έχουν σημασία μόνο μετά τον τελευταίο αγώνα και δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί.”

Ο Αυστραλός υποβάθμισε τις πιθανότητες που τον χρήζουν φαβορί. “Δεν μου κάνει καμία διαφορά που είμαι στην πρώτη θέση. Πρέπει όλοι μας να πάμε εκεί, να δούμε την πίστα και φυσικά να κάνουμε την ίδια δουλειά που κάνουμε πάντα. Μπορεί να είμαι πρώτος για μερικούς βαθμούς, αλλά δεν είμαι το φαβορί.”

“Όλοι περίπου είμαστε στα ίδια. Όλα μπορούν να αλλάξουν με καλό ή με άσχημο τρόπο για ‘μένα. Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά είμαι χαλαρός. Είναι μόνο ένας αγώνας για ‘μενα. Όμως, δεν θα δώσω τίποτα στην τύχη. Δεν θα αφήσω να χαθεί τίποτα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Όπως είπα, το θέμα είναι να οδηγώ το πρωτάθλημα μετά τον τελευταίο αγώνα. Όχι τώρα.”

[Πηγή espnf1 | Photo by Ker Robertson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr