Δυσάρεστα νέα έρχονται από το χώρο της Formula 1 και πιο συγκεκριμένα από τον Bernie Ecclestone, καθώς το αφεντικό της δηλώνει πως δεν σκοπεύει να βγει σε σύνταξη!

Σήμερα ο Βρετανός, πρώην πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μπήκε στη 9η δεκαετία της ζωής του, καθώς σήμερα έκλεισε τα 80 του χρόνια.

“Να πάρω σύνταξη; Για ποιο λόγο; Έχω ανάγκη τα λεφτά. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να βγω σε σύνταξη. Δεν ανησυχώ όμως. Η ηλικία δεν είναι τίποτα. Οι άνθρωποι με κάνουν να γελάω όταν μιλούν για την επόμενη χρονιά. Τη μια μέρα έχεις μια ηλικία, και την επόμενη μια άλλη. Όλα είναι ανοησίες. Είμαι σαν τον Ομπάμα, μου αρέσει να προχωράμε μπροστά”, δήλωσε στο Reuters.

Για τον Ecclestone μίλησε και το αφεντικό της McLaren.

“Είναι εξαιρετικό άτομο. Είναι 80 χρονών και συνεχίζει να τρέχει και να έχει ενέργεια. Σκοπεύει να είναι εδώ για ακόμα 10 χρόνια, αφού αυτή είναι η ζωή του. Έτσι δεν είναι; Θα είναι εδώ μέχρι να γίνει ανίκανος από κάποια δύναμη της φύσης. Είναι σαφές. Είναι λίγο σαν μερικούς καλλιτέχνες που δεν μπορούν να αποχωρήσουν, επειδή έχουν πολλά να κάνουν και είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.” είπε ο Martin Whitmarsh.

[Πηγή: planetf1 | Photo by Paul Gilham/Getty Images]