Αν τύχει και βρεθείτε στην Γερμανία για διακοπές και είστε κοντά στην Δρέσδη, εκτός από τα αξιοθέατα της πόλης, αξίζει να επισκεφτείτε το εργοστάσιο της Volkswagen. Σωστά διαβάσατε, της Volkswagen. ”Μα θα κάνει θόρυβο και θα είναι βρώμικα, οι εργάτες θα είναι μέσα στα γράσα και θα φωνάζουν” μπορεί κάποιοι να πείτε. Αν σας διαβεβαιώσω ότι γίνετε το αντίθετο, τι έχετε να πείτε. Όχι μόνο ότι όλο το εργοστάσιο είναι ήσυχο σαν ναός άλλα έτσι όπως είναι και εσωτερικά διαμορφωμένο θα νομίζεται ότι είστε σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο το οποίο λάμπει από καθαριότητα. Τα πατώματα είναι από ξύλου σφενδάμου, δεν υπάρχει μπετό παρά μόνο τσάμια ώστε να βλέπεις από παντού την διαδικασία συναρμολόγησης ενώ οι εργαζόμενοι φοράνε λευκές στολές λες και βρίσκονται σε χειρουργείο νοσοκομείου.

Βέβαια αν σας ανοίξει η όρεξη για αγορά κάποιου αυτοκινήτου δεν έχετε παρά να περιμένετε να συναρμολογηθεί μπροστά στα μάτια σας και στο τέλος της ξενάγησης να το πληρώσετε και να φύγετε μαζί του. Ότι και να σας περιγράψω, τα λόγια είναι περιττά μπροστά σ αυτό που δείχνει το video. Απολαύστε το

[Πηγή: YouTube]

  • johnnyxp64

    copy paste mclaren factory? ;-)
    παντος αμα εχεις χρημα φυσικα και ειναι καυλα να δεις στα ματια σου μπροστα να σου φτιαχνουν το αμαξι!!!!
    θεικο!
    αμα βγω γερμανια πριν βρων την μεγερα μεργκελ και τις τα χωσω (γιατι οταν ζηταμε λεφτα ειναι στα νευρα αλλα οταν αγοραζουμε τα οπλα τους ειναι μεσα στη χαρα,) θα παω να το δω αυτο το μερος οπωσδήποτε!

  • έχω την εντύπωση ότι το εργοστάσιο της VW έχει γίνει πρώτο σε σχέση με αυτό McLaren