Η μοναδική κόκκινη ματ Ferrari 599 GTO που αλλού, στο Dubai

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένας 20χρονος, γόνος ζάμπλουτου εμίρη του Dubai παίρνει το νέο του παιχνίδι. Ο λόγος για την μια και μοναδική κόκκινη ματ Ferrari 599 GTO. Ο 20χρονος, που είναι μέλος στο forum TeamSpeed ανέβασε φωτογραφίες από το νέο τους αυτοκίνητο και έγραψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα αυτοκίνητα της οικογένειας του. Ο πατέρας του λοιπόν, εκτός των άλλων, έχει στο γκαράζ του μια Gemballa MIG-U1, καθώς και 3 SL65 Black Series, η μια είναι βαμμένη σε κόκκινο, η άλλη έχει κόκκινο ματ αυτοκόλλητο και η άλλη είναι η, πάλι μια και μοναδική, Brabus Stealth 65 (βρήκαμε τον ιδιοκτήτη της.)

Η GTO έχει και υπογραφή από τον ίδιο τον Montezemolo αφού είναι η πρώτη και η τελευταία κόκκινη ματ Ferrari 599 GTO που βγήκε από το εργοστάσιο του Maranello. Μηχανικά δεν έχει κάποιες διαφορές και έτσι ο V12 6.0 λίτρων αποδίδει 670 άλογα με 62 κιλά ροπής. Το supercar ζυγίζει 1495 κιλά και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.35 δευτερόλεπτα με την τελική της να αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα.

Βέβαια, η GTO δεν είναι του 20χρονου, αλλά του πατέρα του, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι έχει “μόνο” μια Ferrari 458 Italia. Κρίμα το παιδί, το λυπήθηκε η ψυχή μου. Φωτογραφίες στη συνέχεια.

[Πηγή: TeamSpeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...