Videο: 24κύλινδρος κινητήρας με 3.400 άλογα !

Σχετικά άρθρα

H μεγαλομανία των Αμερικάνων σε όλο το μεγαλείο της. Κάποιος Καλιφορνικέζος που αποκαλείται “Big” Mike Harrah αποφάσισε ότι ο V12 κινητήρας 3.000 ίππων που είχε κατασκευάσει πριν λίγο καιρό δεν ήταν αρκετός και έτσι δημιούργησε έναν διπλάσιο, ναι καλά κατάλαβες, έναν 24 κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα ο οποίος χάρη στα turbo και στον μαγικό ζωμό (aka Nitro) παράγει 3.400 άλογα.

Ο κινητήρας αυτός, αρχικά βασίστηκε σε 2 24κύλιδρους κινητήρες πλοίου της Hatteras και αφού δέχτηκε τις απαραίτητες μετατροπές, χρωμιόθηκε και είναι έτοιμος. Μπορεί να βλέπεις ότι υπάρχουν 8 turbo αλλά στην πραγματικότητα μόνο τα 4 κάνουν την πραγματική δουλειά (δεν φαίνονται μάλιστα στο video), αφού οι 8 εκεί ψηλά έχουν τοποθετηθεί εκεί για το “θεαθήναι”. Μπορείς να δεις φωτογραφίες από τον θηριώδη κινητήρα που τοποθετήθηκε πάνω σε ένα 359 Peterbilt, στο λογαριασμό του Harrah στο Flickr.

Δες το video στη συνέχεια, αλλά χαμήλωσε τα ηχεία. Ο κινητήρας παράγει έναν εκκωφαντικό ήχο!

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...