Δηλώσεις Horner – Webber για τον σπασμένο ώμο

Σχετικά άρθρα

Όπως διαβάσατε, ο Mark Webber είπε ότι στους τελευταίους 4 αγώνες του 2010 έτρεχε με σπασμένο τον αριστερό του ώμο. Ο Αυστραλός είπε πως αυτό το ήξεραν μόνο ο προσωπικό τους γυμναστής και ο γιατρός της FIA.

Δεν το είχε πει όμως στο αφεντικό του, και αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Christian Horner. Ο Horner δεν έμεινε με κλειστό το στόμα, καθώς δήλωσε ότι απογοητεύτηκε που είχε άγνοια για το θέμα.

Δεν ήξερα καν για το βιβλίο, πόσο μάλλον για τον τραυματισμό. Είναι προφανώς απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Mark δεν είπε τίποτα. Φαίνεται ότι ήταν τραυματισμός που δεν είχε επίδραση στην απόδοσή του, αλλά θα ήταν καλό να το γνωρίζουμε. Οι οδηγοί μας έχουν την υποχρέωση να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Φαίνεται ότι τα ποδήλατα δεν ταιριάζουν στον Mark, και θα ήταν καλύτερο να μείνει μακριά από αυτά, είπε ο Βρετανός.

Ο Mark Webber έκανε κάποιες επιπλέον δηλώσεις:

Ήμουν πολύ σίγουρος ότι αυτό δεν θα επηρέαζε την απόδοσή μου στο αυτοκίνητο και γι’ αυτό δεν το είπα σε κανέναν. Ο ώμος μου δεν μου προκάλεσε πρόβλημα και έτσι δεν χρειαζόταν να το πω. Αν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητο θα το έλεγα στην ομάδα. Δεν έχω χάσει ποτέ αγώνα, και αν δεν μπορώ να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο με ασφάλεια, και πιέζοντας στα όριά του, θα το πω στην ομάδα. Η ένεση που έκανα (στη Suzuka) ήταν μια σίγουρη προφύλαξη.

Ήταν οι πρώτη φορά που έπρεπε να κάνω περισσότερους από 50 αγωνιστικούς γύρους, μαζί με τους γύρους για τις κατατακτήριες. Γι’ αυτό πήρα και ιατρική συμβουλή για την ημέρα του αγώνα. Πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να ξέρουν ότι οι τραυματισμοί στους ώμους είναι πολύπλοκοι, αλλά εγώ ήμουν τυχερός που δεν με επηρέασε στην δουλειά μου. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Κάποιοι διερωτώνται κατά πόσο ο ώμος ήταν η αιτία που δεν πήρα μέρος στις δοκιμές της Pirelli στο Abu Dhabi το Νοέμβριο, αλλά δεν έχει να κάνει γι’ αυτό.

[Πηγή: planetf1, espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr