Με σπασμένο ώμο έτρεχε ο Webber!

Σχετικά άρθρα

Εσείς το ξέρατε; Εγώ πάντως όχι. Στους τελευταίους 4 αγώνες ο Mark Webber έτρεχε με σπασμένο ώμο! Αυτό αποκάλυψε στο νέο του βιβλίο.

Στα τέλη του 2008 ο Mark Webber έσπασε το δεξί του πόδι. Όμως ο Αυστραλός έκρυψε από τον εργοδότη του στη Red Bull ότι έσπασε και τον αριστερό του ώμο. O Webber όμως, γράφει ότι μετέφερε έναν φρέσκο τραυματισμό στους τελευταίους αγώνες.

Στο βιβλίο του λέει: “Μια χρονιά που θα θυμόμαστε”. Αποκάλυψε πως έσπασε ξανά τον ώμο του μετά το Grand Prix της Σιγκαπούρης το Σεπτέμβριο. Έπεσε και πάλι με το ποδήλατο, όταν ένας φίλος του έπεσε μπροστά του. Ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, αλλά δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Το βιβλίο γράφει πως ο Webber δεν το είπε στον Christian Horner, και πως μόνο ο προσωπικός του γυμναστής, Roger Clearly, και ο γιατρός της FIA, Gary Hartstein, ήξεραν για τον τραυματισμό του και για το γεγονός ότι έκανε ενέσεις πριν από τον αγώνα της Ιαπωνίας και της Κορέας.

Ο τραυματισμός αυτός είναι πιθανόν να επηρέασε αγωνιστικά τον Webber. Λέτε να είναι αυτός ο λόγος που έχασε το πρωτάθλημα;

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Kane/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...