Επίσημο: Στο Λουτράκι το Ακρόπολις 2011

Σχετικά άρθρα

Το Λουτράκι τελικά θα φιλοξενήσει το Ράλι Ακρόπολις για το 2011 αφού χθες η οργανωτική επιτροπή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μουσείο της Ακρόπολης αποκάλυξε ότι ο εθνικός μας αγώνας θα γίνει στο Λουτράκι. Παρόν στη συνέντευξη ήταν και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της βοήθειας του Κράτους μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Παρόντες ήταν επίσης ο απερχόμενος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης, ο επερχόμενος Κώστας Λογοθέτης, και ο CEO του Club Hotel Casino Loutraki, Αντώνης Στεργιώτης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και της οργανωτικής Επιτροπής του Ράλι Ακρόπολις, Βασίλης Δεσποτόπουλος ανακοίνωσε ότι την διοργάνωση του αγώνα την έχει αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία, που δημιούργησαν οι Άρης Βωβό και Παύλος Αθανασούλας ώστε να παρουσιάσουν ένα επιτυχημένο πρότζεκτ.

Η Ανίτα Πασαλή, αλυτάρχης του Ακρόπολις τόνισε ότι θα υπάρξουν ειδικές διαδρομές από το παρελθόν την πρώτη μέρα, όπως το Ελευθεροχώρι, το Ρεγγίνι και Ελάτεια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

[Πηγή: acropolisrally.gr]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...