Τι γίνεται όταν ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Hamann αποφασίσει να βελτιώσει την Lamborghini Gallardo LP560-4; Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Τι πρόσθεσε η Hamann πάνω στην Gallardo; Καταρχήν έβαλε νέες πόρτες ενώ τοποθέτησε και νέο bodykit που περιλαμβάνει carbon μπροστά spoiler, νέα φτερά μπροστά και πίσω πίσω, side skirts, εισαγωγή αέρα στην οροφή, πίσω διαχύτη και νέα αεροτομή. Οι μαύρες ματ ζάντες του είναι 20″ με ελαστικά 235/30 μπροστά και 325/25 πίσω. Αν αυτά δεν σου είναι αρκετά, η Hamman μπορεί να τοποθετήσει και carbon στο καπό.

Στο εσωτερικό κλέβουν την παράσταση τα bucket carbon καθίσματα, το δέρμα Alcantara καθώς και το carbon set 14 κομματιών που περιλαμβάνει το sport τριάκτινο τιμόνι, τις χειρολαβές των θυρών και τα διακοσμητικών πάνω στο ταμπλό.

Μηχανικά δεν μπορούσε να παραμείνει στα εργοστασιακά επίπεδα η ιπποδύναμη και έτσι έχει δεχτεί ένα μικρό πουσάρισμα ώστε να αποδίδει πλέον 580 άλογα με 58 κιλά ροπής ανεβάζοντας την τελική ταχύτητα στα 328 χλμ/ώρα. Ο ήχος και αυτός έγινε πιο μπάσος αφού τοποθετήθηκε νέο τελικό.

[Πηγή: Hamann]