Αλλάζει χρωματισμό η McLaren;

Σχετικά άρθρα

Αν σας ρωτούσαν ποιο είναι το κύριο χρώμα της McLaren στην Formula 1, θα λέγατε το ασημί. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η McLaren μπορεί να περιορίσει το ασημί χρώμα στα μονοθέσια της από το 2011.

Το ασημί χρώμα της McLaren ήρθε από την αγορά μέρους των μετοχών της εταιρείας από την Mercedes, που εδώ και χρόνια παρέχει κινητήρες στη βρετανική ομάδα. Όμως η McLaren παίρνει πίσω τις μετοχές από τη Mercedes. Επίσης, με την είσοδο της Mercedes στην Formula 1 υπάρχουν τα 4 μονοθέσια έχουν παρόμοια βασικά χρώματα.

Το αφεντικό της McLaren, Martin Whitmarsh δήλωσε:

Το ασημί είναι ένα χρώμα της McLaren. Αυτό βοηθά και εμάς, αλλά και τους συνεργάτες μας.

Με την είσοδο της Mercedes στην Formula 1, μόνο οι συνεργασία στους κινητήρες ενώνει τις δύο ομάδες. Αυτή τη χρονιά είναι προγραμματισμένη η επιστροφή όλων των μετοχών της McLaren από την Daimler στην βρετανική ομάδα.

Μπορεί το ασημί χρώμα να μην εξαφανιστεί από τα μονοθέσια της McLaren, αλλά μπορεί να δούμε το μαύρο στις μπλούζες ή στις στολές των μηχανικών. Όπως το 2006 αν θυμάστε. Ο χρόνος θα μας το δείξει.

[Πηγή: yallaf1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...