Τον Valentino Rossi λογικά τον ξέρετε. Είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα MotoGP και 9 φορές σε όλες τις κατηγορίες. Ο Ιταλός οδηγός της Ducati (από το 2011) θα αντιμετωπίσει τον οδηγό της Ferrari και 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Fernando Alonso, σε έναν αγώνα στους 4 τροχούς, αλλά πάνω στον πάγο!

Η αναμέτρηση θα γίνει στην ετήσια εκδήλωση Vrooom, όπου Ferrari και Ducati μοιράζονται τα φώτα της δημοσιότητας για να παρουσιάσουν το οδηγικό τους δίδυμο για την εκάστοτε χρονιά.

Σε αυτή την εκδήλωση, που θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου, θα υπάρξει αναμέτρηση μεταξύ των 4 οδηγών των 2 ομάδων, τόσο με karts, όσο και με 4χ4 Fiat Panda.

O Rossi πρότεινε μια πρόκληση για τον Alonso, αφού είπε ότι οι δύο πρωταθλητές θα πρέπει να συμμετάσχουν σε 3 διαφορετικές κατηγορίες. Τα MotoGP, την Formula 1 και τα Rally. Μετά θα προσθέσουν τους χρόνους και θα δουν ποιος ήταν ο πιο γρήγορος. Ο Alonso έμεινε εντυπωσιασμένος από τους χρόνους που έκανε ο Rossi με το μονοθέσιο της Ferrari.

Στην εκδήλωση αυτή οι φίλοι της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον Valentino Rossi ντυμένο στα κόκκινα, που είναι το χρώμα της αγαπημένης τους ομάδας.

[Πηγή: visordown]