Ο Narain Karthikeyan επιστρέφει στην Formula 1

Σχετικά άρθρα

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμάστε τον Narain Karthikeyan. Είναι ένας Ινδός οδηγός που έχει να αγωνιστεί στην Formula 1 από το 2005. Τότε έτρεχε με τον ομάδα της Jordan. Ε λοιπόν επιστρέφει, αυτή τη φορά για λογαριασμό της HRT.

Μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος ο 34χρονος μέσα από το λογαριασμό που έχει στο Twitter.

Πίσω στην Formula 1 το 2011. Υπέγραψα συμβόλαιο με την HRT. Πάντα ήξερα ότι η Formula 1 δεν τελείωσε για μένα, και τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα.

Δηλώσεις έκανε και στους Times της Ινδίας.

Έμεινα καιρό εκτός, αλλά είμαι ευτυχής που θα παλέψω και πάλι στην Formula 1 το 2011. Ανέκαθεν υποστήριζα ότι δεν έχω σταματήσει να θέλω να γυρίσω στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είμαι σίγουρος πως έχω το ρυθμό και τη θέληση για να πετύχω στην Formula 1. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην Tata, γιατί χωρίς αυτή η επιστροφή θα ήταν αδύνατη. Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ με την HRT και να συνεργαστώ με τον Colin Kolles. Έχουμε μια μακροχρόνια και άριστη σχέση εργασίας μαζί.

Επίσημες δηλώσεις από την HRT δεν υπάρχουν μέχρι στιγμή. Έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Ινδός θα λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες ή σε μερικούς, όπως έκανε η ισπανική ομάδα με τους οδηγούς της το 2010. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας. Σίγουρα όμως θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας.

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: Geoff Burke/Getty Images for NASCAR]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...