Νυχτερινές δοκιμές σε βρεγμένο οδόστρωμα για την Pirelli [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Μένουν λίγες μόνο μέρες μέχρι να ξεκινήσουν τα πρώτα τεστ για το 2011. Έτσι, η Pirelli ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών θα πραγματοποιήσει δοκιμές σε βρεγμένη πίστα για να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Ο δοκιμαστής της εταιρείας, Perdo de la Rosa θα κάνει σήμερα 6 ώρες δοκιμών, τόσο με ενδιάμεσα, όσο και με ελαστικά για δυνατή βροχή. Είναι η πρώτη φορά που η Pirelli κάνει δοκιμές υπό το φως το προβολέων σε βρεγμένες συνθήκες.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ιταλικής εταιρείας, Paul Hembery, δήλωσε:

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ένα μονοθέσιο να κάνει δοκιμές τη νύχτα σε βρεγμένο, αλλά ζεστό οδόστρωμα. Αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό γιατί θέλαμε να δοκιμάσουμε βρόχινα ελαστικά μας στις πιο δύσκολες συνθήκες. Και ποιος ξέρει, ίσως θα μπορούσε να είναι ιδέα για ένα GP στο μέλλον.

Οι δοκιμές αυτές θα μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για την οριστικοποίηση της προόδου που έχουμε κάνει για την Formula 1. Έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που έχουμε αρχίσει τη δημιουργία των ελαστικών και 5 από τα πραγματικά τεστ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια από τις ομάδες.

Σύντομα θα έρθει η στιγμή να ξεκινήσουμε στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς. Θα συγκεντρώσουμε περισσότερα στοιχεία από τις ομάδες και τους οδηγούς για να είμαστε όλοι έτοιμοι στο Bahrain.

Η Pirelli έχει καλύψει περισσότερα από 13.000 χιλιόμετρα. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και αύριο με τον de la Rosa να κάνει άλλες 6 ώρες δοκιμών.

Update: Προστέθηκε και ένα video που δείχνει πλάνα από τις δοκιμές

httpv://www.youtube.com/watch?v=hQlb563NG78&feature=player_embedded

[Πηγή: espnf1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr