Ο Robert Kubica μιλάει για πρώτη φορά μετά από το ατύχημά του

Σχετικά άρθρα

Πριν από μερικές μέρες ο Robert Kubica παραλίγο να χάσει το χέρι του ύστερα από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε. Τώρα όμως ο Πολωνός είναι καλά και μάλιστα μίλησε και στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο 26χρονος βγήκε χθες από την μονάδα εντατικής θεραπείας για να κάνει σήμερα επέμβαση στο δεξί του χέρι και πόδι. Κανείς δεν ξέρει σε πόσο καιρό θα είναι τελείως καλά, αλλά ο ίδιος είναι σίγουρος ότι θα επιστρέψει.

Δεν θυμάμαι τίποτα για το ατύχημα. Αλλά αυτά τα πράγματα σε κάνουν πιο δυνατό. Λυπάμαι για την μητέρα μου. Τα δάχτυλά μου κουνιούνται, όπως επίσης και το χέρι μου. Πρέπει όμως να τα δουλέψω πολύ για να είμαι σίγουρος.

Θα είμαι εγκεφαλικά δυνατότερος οδηγός. Πρέπει να επιστρέψω φέτος. Το χέρι μου τώρα είναι καλύτερα σε σχέση με το ατύχημα πριν από 7 χρόνια.

Ξέρουμε ότι το πάθος του είναι τα rally και ο Kubica εξηγεί:

Είναι μια σκληρή και σοβαρή προπόνηση για την Formula 1 που σε βοηθάει στην συγκέντρωση. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να το κάνω. Θα δούμε.

Στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο Πολωνός πήγαν αρκετά πρόσωπα της Formula 1. Φυσικά είπε ότι είναι ευγνώμων γι’ αυτό.

Ήταν ωραίο που είδα τον Briatore, είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Μετά ήρθε ο Alonso, ο Lopez, ο Petrov, ο Alesi, ο Liuzzi. Ήταν πολύ ωραία. Η πίστα ποτέ δεν σ’ αφήνει να δεις το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Andrew Hone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr