Τα τελευταία νέα για την κατάσταση του Robert Kubica

Σχετικά άρθρα

Η κατάσταση του Robert Kubica παραμένει θετική σύμφωνα με την Lotus Renault. Ο Πολωνός ήταν και πάλι στο χειρουργείο για 9 ώρες και την Κυριακή και η κατάστασή ήταν σταθερή σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο 26χρονος ήταν και πάλι στην εντατική, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Την Τετάρτη θα γίνει αποκατάσταση του οπίσθιου τμήματος του αγκώνα και φαίνεται πως θα είναι η τελική επέμβαση. Το επίσημο δελτίο τύπου της Lotus Renault GP αναφέρει:

Η τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον Robert είναι ότι η κατάστασή του περιμένει σταθερή. Θα παραμείνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας για τις επόμενες 2 μέρες για να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να αποφευχθεί άλλη αλλαγή του τμήματος πριν από την τελική εγχείρηση. Η γενικά καλή κατάσταση του, σημαίνει ότι η τελική επέμβαση θα είναι την Τετάρτη.

[Πηγή: Lotus Renault GP | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

The latest update on Robert is that his condition remains positive. He will stay in intensive care for the next couple of days to allow a complete check-up and to avoid another change of department before his final operation.

His good general condition means that the final surgery (on the elbow) is scheduled for Wednesday.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...