Ο αδερφός του Lewis Hamilton, Nicolas, θα ξεκινήσει την καριέρα του στους αγώνες αυτοκινήτων. Ο Nick έχει γεννηθεί με μερική εγκεφαλική παράλυση και έτσι θα χρειαστεί να πάρει ειδική άδεια για να τρέξει σε αγώνες. Σύμφωνα με αναφορές την έχει ήδη πάρει, και έτσι θα ξεκινήσει να τρέχει στο πρωτάθλημα Renault Clio Cup τον Απρίλιο.

Ο 19χρονος αδερφός του Lewis δήλωσε:

Έχω αγαπήσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και βλέποντας τον αδερφό μου να έχει πετύχει τόσα πολλά πήρα έμπνευση για να κάνω το δικό μου αγωνιστικό ντεμπούτο. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά ελπίζω ότι θα δώσω έμπνευση στους άλλους που έχουν προβλήματα στη ζωή τους.

Ο Nicolas Hamilton είναι γνωστό και αγαπητό πρόσωπο των paddock, αφού έχει παραβρεθεί αρκετές φορές σε αγώνες Formula 1 για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο του αδερφό.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: REUTERS/Bruno Domingos]

  • Monder

    ti na pw autoi oi hamiltonaioi k 2 8eoi bravo sto mikro nicola pou 8a kanei k autos to alma sthn zwh tou opws o lewis ekane sthn dikh tou na einai o monos ftwxos odhgos ths F1…

  • monder τι ακριβώς εννοείς λέγοντας φτωχός?? φαντάζομαι πριν την F1 εννοείς..παρόλα αυτά είχε σε όλη σχεδόν την αγωνιστική του καριέρα την υποστήριξη της mclaren.Υπήρξαν πάρα πολλοί σπουδαίοι πρωταθλητές (μάλλον οι περισσότεροι) που δεν είχαν ούτε χρήματα ούτε και ιδιαίτερη υποστήριξη όμως έφτασαν μέχρι την F1 και πέτυχαν..δε χρειάζεται να βλέπουμε μονόπλευρα τα πράγματα!