Οι Hamilton και Button ανησυχούν για την ετοιμότητα της McLaren

Σχετικά άρθρα

Προς το παρόν, τα πράγματα για την ομάδα του Bruce McLaren δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Η MP4-26 δεν έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα, αφού τα προβλήματα αξιοπιστίας δεν επέτρεψαν στον Lewis Hamilton και κυρίως στον Jenson Button να ολοκληρώσουν πολλούς γύρους.

Το μονοθέσιο έχει έλειψε σε κάθετη δύναμη και υπάρχουν φόβοι πως δεν θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις 27 Μαρτίου στην Αυστραλία. Ο Button δήλωσε:

Είναι δύσκολο γιατί δεν δοκιμάσαμε αρκετά το αυτοκίνητο για να βρούμε σωστό set-up, πράγμα που είναι απογοητευτικό. Όταν έχει περιορισμένο αριθμό τμημάτων ή όταν έχεις θέματα αξιοπιστίας, δεν μπορείς να κάνεις δοκιμές. Είχαμε κάποια καλούς γύρους, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε κάνει αρκετούς γύρους για να δούμε το ρυθμό μας σε σχέση με τους άλλους. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν είναι αρκετό. Η επόμενες δοκιμές στην Βαρκελώνη είναι πραγματικά σημαντικές. Αν είχαμε αγώνα τώρα δεν θα ήμασταν αρκετά έτοιμοι.

Ο Lewis Hamilton συμφώνησε με τον team-mate του, λέγοντας ότι στις δοκιμές δεν είναι πολύ χρόνο για να οδηγήσει την MP4-26.

Μια μέρα κάναμε μόνο 38 γύρους. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά είχαμε μηχανικά προβλήματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πραγματικά μας εμπόδισε. Είμαστε πίσω σε χιλιόμετρα και δεν μπορούμε να τα καλύψουμε στο τεστ που έχει απομείνει. Είναι πάντα δύσκολο να πιάσεις τους ανθρώπους. Εδώ που είμαστε τώρα, έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά πάνω σε ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για τον πρώτο αγώνα, γιατί έτσι θα κάνει και η Ferrari και η Red Bull.

Σίγουρα οι μηχανικοί της McLaren έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες στις τελευταίες δοκιμές της Βαρκελώνης. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν πάρα πολλούς γύρους για να συμπληρώσουν πολλά χιλιόμετρα και να βρουν ένα σωστό στήσιμο. Δεν χρειάζεται να πω ότι δεν θέλουν το παραμικρό πρόβλημα αξιοπιστίας.

[Πηγή: espnf1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...