Στο νοσοκομείο ο Sir Jackie Stewart

Σχετικά άρθρα

Ο Jackie Stewart βρίσκεται στο νοσοκομεία, ύστερα από πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια της πτήσης στην Ελβετία για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Κάποιες αναφορές λένε πως ο 3 φορές πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, πήγε στην τουαλέτα και δεν επέστρεψε στην θέση του. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το ιατρικό προσωπικό τον μετέφερε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου. Η British Airways δήλωσε:

Το πλήρωμα της πτήσης, μας ζήτησε να προσγειωθεί το συντομότερο, γιατί ένας επιβάτης έπρεπε να λάβει ιατρική βοήθεια αμέσως μετά την προσγείωση. Το πλήρωμα του θαλάμου φρόντισε τον ασθενή κατά τη διάρκεια της πτήσης. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ο γιος του 71χρονου, Paul Stewart, είπε:

Λιποθύμησε, και για να τον προφυλάξουν τον πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μόλις που μίλησα μαζί του στο νοσοκομείο. Φάνηκε απολύτως καλά, αλλά προφανώς κάτι έγινε και πρέπει να μάθουμε τι, αλλά πάω να τον δω τώρα. Πιστεύω ότι θα εξεταστεί ξανά και ότι δεν θα είναι τίποτα σημαντικό.

Τα περαστικά μας στον Σκοτσέζο!

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...