Brawn: 1 δευτερόλεπτο στον γύρο πιο αργή η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Το ότι η Mercedes W02 δεν είναι σίγουρα το ταχύτερο μονοθέσιο μέχρι στιγμής, το ξέραμε. Υπήρχαν ανησυχίες για την απόδοση της W02, όμως τώρα η Mercedes επιμένει πως το νέο αεροδυναμικό πακέτο που ετοιμάζουν για την έναρξη της χρονιάς θα είναι σημαντικό και θα βοηθήσει την γερμανική ομάδα να κλείσει το κενό από την κορυφή, που δεν είναι μικρό. Ο πρόεδρος της Mercedes GP, Ross Brawn, δηλώνει:

Είμαστε περίπου 1 δευτερόλεπτο μακριά από εκεί που θα θέλαμε να είμαστε, στο μπροστινό μέρος δηλαδή. Έτσι πρέπει να βρούμε 1 δευτερόλεπτο και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Όμως δεν ξέρεις ποτέ τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι. Εμείς έχουμε το πρόγραμμά μας και θα ξέρουμε στην Μελβούρνη αν είναι σωστό.

Υπάρχουν φήμες που λένε, ότι η μεγάλη αναβάθμιση που ετοιμάζει η Mercedes για την Αυστραλία, η οποία περιλαμβάνει και μια νέα διάταξη στις εξατμίσεις, δεν πέρασε τις δοκιμές πρόσκρουσης της FIA.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Nick Fry, δήλωσε το προφανές, ότι δηλαδή αυτό που λείπει από την W02 είναι η απόδοση.

Απόδοση, προφανώς απ’ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στην πίστα αυτή τη στιγμή στην πίστα, δεν είναι τόσο καλή όσο θα θέλαμε.

Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι δύσκολο να καλυφθεί 1 δευτερόλεπτο με μόλις 1 νέο αεροδυναμικό πακέτο. Για να δούμε θα μπορέσει να το κάνει η Mercedes;

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...