Ο Webber θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Mark Webber δηλώνει πως δεν σκοπεύει να αλλάξει ομάδα, ούτε και να εγκαταλείψει στο τέλος αυτής της σεζόν. Το 2010 λόγω των ατυχιών που είχε ο Vettel είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα όμως κάποια λάθη και φυσικά ο Sebastian Vettel δεν του επέτρεψαν να αγγίξει το όνειρο κάθε οδηγού.

Ο 34χρονος ρωτήθηκε αν θέλει να τελειώσει την καριέρα του στους κόκκινους ταύρους και αυτός απάντησε:

Θα ήθελα να πιστεύω πως ναι. Θέλω να συνεχίσω, κάθε οδηγός το θέλει, θέλω να τρέχω στις πρώτες θέσεις και φυσικά να βρίσκομαι με αυτούς τους τύπους (τους μηχανικούς του) από βδομάδα σε βδομάδα. Το να τρέχω μαζί τους είναι πολύ ικανοποιητικό και ευχάριστο. Δεν υπάρχει ούτε ένας στο pit lane που να μην έχει νεύρα. Θα ήταν ψέματα αν σας έλεγαν το αντίθετο. Είναι αυτό που σε σηκώνει από το κρεβάτι. Είναι ένας ανταγωνιστής που περνάει και αυτό είναι που σου αρέσει.

Οι σχέσεις του με τον Sebastian Vettel δεν ήταν και οι καλύτερες. Στο Silverstone κατηγόρησε την ομάδα, γιατί τον αντιμετώπιζε σαν δεύτερο οδηγό. Ο Αυστραλός πιστεύει πως το 2011 θα έχει ίση μεταχείριση με τον Vettel. Για το 2010 δήλωσε:

Προφανώς είχαμε μερικές αντιξοότητες εδώ κι εκεί εντός της ομάδας, αλλά είναι μοναδικό να έχεις δύο οδηγούς που κάναμε ότι κάναμε εμείς και ένας από τους δύο υποτίθεται ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την Red Bull. Ξέρουν ότι όταν κάνω κάτι μπορώ να δίνω το καλύτερό μου εαυτό όποτε χρειαστεί. Και ξέρουν ότι θα το κάνω ξανά.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: JOSEP LAGO/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...