Boullier: Ο Kubica έχει καταπλήξει τους γιατρούς

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της Lotus Renault, Eric Boullier, δίνει κάποιες τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση του Robert Kubica. O Boullier δήλωσε πως ο 26χρονος έχει καταπλήξει τους γιατρούς τους με την απίστευτη ψυχική του δύναμη.

Έχει εκπλήξει τους πάντες στο νοσοκομείο στην Ιταλία. Όλοι οι γιατροί ήρθαν σε μένα και μου έλεγαν πόσο εντυπωσιασμένοι είναι από την ψυχική του δύναμη, και από το γεγονός ότι συνεχώς χαμογελούσε. Ήταν παράδειγμα για το νοσοκομείο.

Η πρόοδός του είναι πολύ καλή και η ανάρρωσή του που τόσο καλό όσο θα ονειρευόσασταν. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, μόλις άρχισε την αποκατάστασή του αυτή την βδομάδα, και το χέρι του και αγκώνας του έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Όπως έχουμε δει από την αναπαράσταση του ατυχήματος η προστατευτική μπάρα διαπέρασε το αυτοκίνητο. Επίσης, το Fabia καταστράφηκε πλήρως και πραγματικά βλέπουμε ότι ο Πολωνός ήταν πολύ τυχερός.

Πρέπει να περιμένουμε ακόμα μερικές εβδομάδες για να έχουμε μια σαφή αντίληψη της κατάστασης. Δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν να καταλάβει πως θα πάει η ανάρρωση και τώρα είναι δύσκολο γι’ αυτόν, επειδή προφανώς έχει καταλάβει πόσο δύσκολος θα είναι ο δρόμος της επιστροφής.

Αντικαταστάτης του Πολωνού θα είναι ο Nick Heidfeld και ο Boullier μιλάει με πολύ καλά λόγια για τον Γερμανό.

Ο Nick ταιριάζει πολύ καλά με την ομάδα. Είναι σαφώς μια ευκαιρία γι’ αυτόν και ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν είναι εύκολο να μπει στα βήματα του Kubica, αλλά η εμπειρία του, η φιλοδοξία του και η αφοσίωσή του έκανε την είσοδο του στην ομάδα πιο εύκολη.

[Πηγή: PVM | Photo copyright: REUTERS/Heino Kalis]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα