Τι και αν είσαι ο πρόεδρος του McLaren Group. Τι και ήσουν για πάνω από το 1/4 του αιώνα στην Formula 1. Τι και αν είσαι ζάμπλουτος. Αν κάνεις τη “λαδιά”, θα την πληρώσεις! Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι στην Ελλάδα. Αυτά γίνονται σε χώρες που υπάρχει πρακτική και όχι μόνο θεωρητική ισονομία.

Για να μην ξεφύγω από το θέμα, το μεγάλο αφεντικό του McLaren Group δεν θα μπορεί να οδηγήσει για τους επόμενους 6 μήνες, ύστερα από τους 12 βαθμούς ποινής στο δίπλωμα οδήγησής του. Ο Ron Dennis παραβίασε κόκκινο φανάρι και πήρε 3 βαθμούς ποινής στο δίπλωμα. Έτσι, έφτασε τους 12 στο σύνολο, με αποτέλεσμα να βρεθεί ενώπιον των δικαστών του Woking.

Ο Dennis δήλωσε στους δικαστές:

Είναι απόφαση που πήρα και με έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση, αλλά όπως έχω πει χρειάζομαι το δίπλωμά μου. Δεν μου είναι δύσκολο, αλλά θα έχω τεράστια προβλήματα αν δεν μπορώ να φροντίζω την κόρη μου τα Σαββατοκύριακα.

Επίσης, ο Βρετανός είπε ότι πέρασε με κόκκινο φανάρι για να αποφύγει τη σύγκρουση με αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Φυσικά το δικαστήριο απέρριψε αυτά τα επιχειρήματα. Εκτός αυτού, ο 63χρονος δέχθηκε πρόστιμο 350 £ (450 €), αλλά είμαι σίγουρος πως είναι το τελευταίο για το οποίο ανησυχεί.

[Πηγή: espnf1]