Schumacher: Θα παλεύουμε για το βάθρο

Σχετικά άρθρα

Πεπεισμένος για την απόδοσης της W02 είναι ο Michael Schumacher, o οποίος δηλώνει ότι η γερμανική ομάδα θα παλεύει για τις θέσεις του βάθρου. Από τις δοκιμές είδαμε ότι το τελευταίο πακέτο αναβάθμισης που είχε ετοιμάσει η Mercedes βελτίωσε αρκετά την απόδοση της W02.

Η αίσθηση μου είναι καλή. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιώσει τους τομείς που είχαν εντοπίσει ότι πρέπει να βελτιωθούν. Τα στοιχεία που πήραμε το χειμώνα ήταν αρκετά ενθαρρυντικά, αλλά στην πίστα τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά όσον αφορά τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Φέτος αισθάνομαι πολύ διαφορετικά. Πέρυσι όλα ήταν και πάλι ίδια. Οι δοκιμές, το αυτοκίνητο, οι ομάδα. Ήταν πολύ συναρπαστικό, αλλά έπρεπε να βρούμε το σωστό δρόμο. Τώρα, ξέρω πολύ καλύτερα σε ποιους τομείς πρέπει να δουλέψω. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με την ομάδα. Έχουμε μια ομάδα που αποτελείται από πολύ ικανούς και αφοσιωμένους ανθρώπους. Απολαμβάνω αυτό που κάνω, απολαμβάνω να δουλεύω με την Mercedes, και ποτέ δεν είπα ότι στεναχωρήθηκα που επέστρεψα.

Σαν οδηγός, προφανώς ελπίζεις για ένα καλό βήμα μπροστά και νομίζω ότι το έχουμε πετύχει. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να παλεύουμε για τερματισμούς στο βάθρο, και ελπίζω ότι μπορούμε να παλεύουμε για νίκες μετά από μερικούς αγώνες.

[Πηγή: Mercedes GP | Photo copyright: REUTERS/Giampiero Sposito/Files]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...