Alonso: Καλύτερα σε σχέση με πέρυσι

Σχετικά άρθρα

Οι περισσότεροι στην Formula 1 πιστεύουν ότι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η Red Bull, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες δεν θα πιέσουν πολύ για κόψουν πρώτες το νήμα στο τέλος της σεζόν.

Ο Fernando Alonso ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο, ωστόσο, πιστεύει πως φέτος η Ferrari θα πιο δυνατή σε σχέση με το 2010. Πέρυσι ο “El Nano” έχασε το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα, ύστερα από τη λάθος στρατηγική της ομάδας του. Ο Ισπανός όμως δηλώνει πως η Ferrari έχει μάθει από τα λάθη της περασμένης χρονιάς και θα είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση.

Ξεκινάμε από ισχυρότερη θέση σε σχέση με πέρυσι. Θα δούμε αν είναι αρκετό. Ξέρω πόσο δύσκολο να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα και είμαι στην καλύτερη θέση για να το δοκιμάζω. Θέλω το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως επίσης το 2012 και το 2013. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Για τη Ferrari και για μένα είναι άγραφος νόμος.

Η μάχη θα είναι μεταξύ της Red Bull, της McLaren, της Mercedes και της Ferrari. Έχουμε νέους κανόνες και νέα ελαστικά, αλλά δε νομίζω πως θα έχουμε νέους νικητές ή ένα μείγμα ομάδων που θα κερδίζουν και θα μας εκπλήσσουν. Θα έχουμε περισσότερα pit stop και ίσως είναι πιο θεαματικοί οι αγώνες, αλλά στο τέλος τα ονόματα των νικητών θα είναι τα ίδια με πέρυσι, όπως και τα ονόματα των ομάδων στη μέση του grid.


[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Jorge Guerrero/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα