Ecclestone: Οι Hamilton και Button θα παλέψουν

Σχετικά άρθρα

Σίγουρα το 2011 δεν θα είναι εύκολη χρονιά για κανέναν οδηγό και καμία ομάδα. Θα έχουμε 20 (ίσως και 19) σκληρούς και κανένας δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Αυτό μας το έδειξε καλά και το 2010. Ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν αναμένεται και για την McLaren, καθώς φαίνεται πως οι μηχανικοί του Woking έχουν να κάνουν αρκετή δουλειά για να φέρουν την MP4-26 στην κορυφή. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους οδηγούς της βρετανικής ομάδας.

Ο CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone, πιστεύει πως ο Lewis Hamilton και ο Jenson Button θα παλέψουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γιατί ξέρει τις ικανότητές τους.

Ο Lewis και ο Jenson θα είναι μέρος του αγώνα αυτή τη χρονιά. Έτσι, ο Fernando Alonso και τα άλλα κορυφαία παιδιά θα έχουν πρόβλημα. Δεν θα είναι εύκολο. Πολλά εξαρτώνται από το αυτοκίνητο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Jenson και ο Lewis θα αποδώσουν πάρα πολύ καλά, αν τους το επιστρέψει το μονοθέσιο. Είναι οδηγοί που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα και το έχουν κάνει στο παρελθόν.

Τώρα θα λέγατε ότι ένας από την Red Bull ή ο Alonso θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν 3 οδηγοί που θα μπορούσαν να το πάρουν. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, για τους Άγγλους οδηγούς, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

[Πηγή: thef1times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...