Hamilton: Δεν φεύγω από τη McLaren

Σχετικά άρθρα

Από τα 13 του ανήκει στην οικογένεια της McLaren. Ο Ron Dennis έδινε χρήματα στην οικογένειά του για να μεγαλώσει αξιοπρεπώς. Το 2008 έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αυτά και πολλά άλλα, τα οποία δεν μπορούμε να ξέρουμε, έκαναν τον Lewis Hamilton να ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται να φύγει από τη McLaren.

Θέλοντας να διαλύσει οποιεσδήποτε φήμες περί αποχώρησης από την ομάδα του, ο “Billion Dollar Man” μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας του Woking, Martin Whitmarsh, για το θέμα αυτό.

Μίλησα με τον Martin σήμερα γιατί ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι είμαι αποφασισμένος να μείνω στην ομάδα και ότι είμαι αποφασισμένος να νικήσω. Αυτά είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Δεν σκέφτομαι να πάω αλλού, ούτε μίλησα με τους ανθρώπους μου για κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση κάποιων άλλων ανθρώπων, και να δω πως θα ένιωθαν. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό.

Μπορώ να φανταστώ πως θα ένιωθα αν άκουγα φήμες ότι έψαχναν για να με αντικαταστήσει κάποιος άλλος. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι το τακτοποίησα γιατί μίλησα με τον Martin.

Φυσικά, θα είμαι στην Formula 1 για κάποιο διάστημα και ποτέ δεν ξέρεις που θα σε πάει ο άνεμος. Όπως είπα, αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να κάνω αυτή την ομάδα την πιο επιτυχημένη και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω.

Ο Whitmarsh μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον 26χρονο.

Ο Lewis ήρθε να με δει σήμερα, αλλά δεν ήταν αναγκαίο. Δεν ήμουν έτοιμος, αλλά ήταν ωραίο να σου διευκρινίζει το πάθος του και να σου επιβεβαιώνει ότι ανήκει στην ομάδα. Ξέρει ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα κάθε χρονιά, αλλά ξέρει επίσης, ότι αυτή η ομάδα είναι αποφασισμένη να κερδίσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και απολαμβάνουμε να δουλεύουμε μαζί. Πάντα υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο άθλημα και γι΄αυτό είμαστε εδώ.

Έχει μεγαλώσει στην ομάδα, είχαμε κάποιες εξαιρετικές στιγμές μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ξανά εξαιρετικές στιγμές στο μέλλον. Ο Lewis μεγάλωσε με αυτοπεποίθηση για όσα χρόνια τον ξέρω και έχει πραγματική αγάπη για την ομάδα και όλους του ανθρώπους της. Είναι υπέροχο που νιώθει άνετα. Απολαμβάνει το περιβάλλον και τη δουλειά με τους ανθρώπους της ομάδας.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: REUTERS/Daniel Munoz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...